Hírek

Október 12-én hivatalosan is elindul a Turul Trail! (2019.10.12.)

2019. október 12-én reggel 8-kor Kipchoge rekordkísérletével egyidőben hivatalosan elrajtol a Turul Trail.
A 2 órán belüli teljesítés nálunk is komoly eredménynek számít, így aki (innentől kezdve bármikor) 2 órán belül teljesíti a kört, egy ufó matricát kap az érmére/kitűzőjére. Mindezt szombaton 8:00-9:59 között összehozva szerintünk páratlan emlék lenne.

A tesztidőszak utolsó napján, október 11-én feloldjuk a korlátozást, így már "csak" a napkeltéhez, napnyugtához alkalmazkodva, 8-15 óra között indulhattok el futva, még utoljára ingyenesen. Túrázva továbbra is ajánljuk a legkésőbb deles rajtot. Este 8-kor pedig töröljük azokat, akik eddig neveztek, de az utalásuk még nem érkezett be.

A rajt/cél QR-kódot az alsó salakos parkolóban találjátok egy oszlopon. Onnan tudtok elrajtolni, akár a kódok beolvasásával, akár az applikáció használatával. Utóbbit, ha október 10. előtt töltöttétek le, töröljétek és töltsétek le újra, hiszen több frissítés is történt, ami így válik elérhetővé. A honlapon is olvasható kódos telefonazonosítás az appra nem érvényes, ebben az esetben automatikusan elfogadja a telefont a program.

Az első ponton, Koldusszállásnál az eddigi tapasztalatok alapján nincs térerő, így ott ha befényképeztétek a QR-t, vagy az appon a pici jel kék karikára vált, induljatok bátran tovább, a következő ponton már fixen van térerő.

Mindkét nap jelen leszünk 10-18 óra között.

Hozzátok bátran a családotokat, a játszón, a kilátónál, a barlangnál ők is eltölthetnek 2-3 órát.

Reméljük, itt minden fontosat felsoroltunk, de mindenképp érdemes átolvasni a Gyakran Ismételt Kérdéseket honlapunkon:
https://turultrail.hu/index.php?old=gyik
Ha bármi lemaradt volna, kérdezzetek bátran, akár itt a poszt alatt, akár az oldalnak küldött üzenetben, akár a honlapon megadott telefonszámokon.

Várunk Benneteket a hétvégén!