Hírek

Minden kezdet nehéz jeligére 2022-től átalakul útvonalunk !! (2021.12.31.)

‼️ ‼️ FONTOS INFORMÁCIÓK ‼️ ‼️


2022. január elsejétől új útvonalunk van:
https://www.alltrails.com/explore/map/turul-trail-2022-74e1ed8
A helyi Decathlon lesz a rajt/cél pontunk, a Turul Emlékmű az 1-es QR, Koldusszállás a 2-es, a Zarándok utak a 3-as, és Tolna vége a 4-es.

Így a célban lesz mindig fixen parkolóhely, megfizethető áron enni- és innivaló, a vasútállomásról rendszeres buszjárat, valamint sokkal több teljesítőt tudunk személyesen fogadni. Nem utolsó sorban, az első 3 km-en túl lesztek a nehezén, az utolsó 4 km pedig lejtős élményfutás lesz.
Ezen felül jövőre újraindul az éves kihívásunk. Számos megkeresést kaptunk, hogy csatlakoznátok, megcsinálnátok Ti is, de lemaradtatok.

Így jövőre:

Az újonnan csatlakozók az idei feltételekkel vehetnek részt a megmérettetésben. Lesznek havi kihívások a hónap színeiben pompázó kitűzőkkel, év végén pedig névre szóló kupa.

Akik idén már részt vettek, és 2022-ben is elég elvetemültek újra nekivágni ennek a 12 hónapos randisorozatnak, Nekik a már megszokott havi 1 kitűzős teljesítésre (1500Ft) lesz szükségük, amiért cserébe 4 havonta egy különleges TT-éremmel kedveskedünk, illetve év végén névre szóló plakettel készülünk.